Cookie EU: https://producatorilocali.ro/cookie-eu/

1.Definiții

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către producatorilocali.ro și partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual https://producatorilocali.ro către Cumpărător și pot fi modificate
oricând de către producatorilocali.ro fără notificare prealabilă.


Astfel, următorii termeni vor însemna:


Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
Vânzător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică care ofera spre vanzare produse prin intermediul platformei https://producatorilocali.ro.
Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în
Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.
Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze
Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.
Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile si materiale cum ar fi
know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Site – domeniul https://producatorilocali.ro și subdomeniile acestuia.

2.Documente Contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul https://producatorilocali.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care Vânzatorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente:
Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice.

Termeni și condiții
Daca Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru implică o acceptare
completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se
consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din
partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Prețurile produselor din comandă sunt valabile numai in ziua comenzii.3.Obligațiile Vânzătorului

Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru
a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care
îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în
Comandă;
Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ
și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă.
Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de
a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie
utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

4.Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Utilizatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice nici una dintre informările primite de la Vânzător. Toate desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea in cauza și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.
Toate elementele de conținut cum sunt descrierile, desenele, elementele de
grafică și design care apar pe site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a persoanelor in cauza, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect prin licențe de utilizare și/sau publicare. Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element conținut de mai sus în orice alt context decât cel original intenționat de producatorilocali.ro, includerea oricărui element de conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al producatorilocali.ro asupra elementelor de conținut precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea elementelor de conținut, decât cu acordul scris expres al producatorilocali.ro.


5.Drepturile asupra conținutului site-ului

Întreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin persoanelor in cauza.
Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri profesionale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel profesional, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al producatorilocali.ro. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de
caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul https://producatorilocali.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea producatorilocali.ro – link catre continutul site-ului)
Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile
conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care
Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul https://producatorilocali.ro.
producatorilocali.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa [email protected], cu specificatia „In atentia agenției”.
Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii, ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea producatorilocali.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.
producatorilocali.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.
producatorilocali.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.


6.Limitarea răspunderii

Administratorului site-ului producatorilocali.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, producatorilocali.ro va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, producatorilocali.ro va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.
Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site- ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului. Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail [email protected], pentru a putea lua masurile ce se impun.
Totodată, Utilizatorii trebuie sa aibă în vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte. Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca producatorilocali.ro nu garanteaza:
ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete; ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc; ca informatiile sau serviciile de pe site  vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate; pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere; ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, producatorilocali.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre
alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).
De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca producatorilocali.ro nu este responsabil pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca producatorilocali.ro este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere producatorilocali.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.
Pentru cazuri de forta majora, producatorilocali.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al producatorilocali.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure producatorilocali.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. producatorilocali.ro nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului https://producatorilocali.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.


7.Abonarea Utilizatorilor lanewslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.
Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se
realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va
contacteaza din partea site-ului.
De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.


8.Politica de cookie-uri

Un cookie este un fişier text care conţine mici fragmente de informaţii trimise navigatorului tău şi memorate în computerul, telefonul tău mobil sau alt dispozitiv, atunci când vizitezi un site. Acest fişier cookie trimite informaţii înapoi către site ori de câte ori îl revizitezi.
Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care rămân în computerul tău până când le ştergi, au temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar până când închizi fereastra navigatorului tău. Cookie-urile pot fi ale părţii-gazdă (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care îl vizitezi, sau ale unor părţi terţe, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care îl vizitezi. Cum utilizeaza producatorilocali.ro cookie-urile? Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din următoarele categorii:
 Cookie-uri strict necesare:
Aceste cookie-uri sunt esenţiale pentru ca tu să poţi naviga pe site şi să
foloseşti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.
Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra înregistrarea şi
autentificarea utilizatorului. Fără aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai
solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale părţii-gazdă (first-party)
şi pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor
funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

Cookie-uri pentru performanţă:
Aceste cookie-uri colectează informaţii despre cum utilizează vizitatorii un
site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu
colectează informaţii care identifică vizitatori individuali. Toate informaţiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate şi anonime.
Folosim aceste cookie-uri pentru a:

realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre
măsura impactul campaniilor noastre publicitare.


Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale părţii-gazdă sau ale
unor părţi terţe. Pe scurt, aceste cookie-uri colectează informaţii anonime
despre paginile vizitate şi reclamele vizualizate.
 Cookie-uri pentru funcţionalitate:
Aceste cookie-uri permit unui site să memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau ţara în care te afli) şi oferă opţiuni
îmbunătăţite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate
pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui
videoclip sau comentariul pe un blog. Informaţiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate şi ele nu pot înregistra activităţile tale de navigare pe alte site-uri.
Folosim aceste cookie-uri pentru a:
 memora dacă ai beneficiat deja de un anumit serviciu
 îmbunătăţi experienţa în general pe tot site-ul, memorând preferinţele
tale.
 Cookie-uri pentru publicitate:
Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de câte ori vezi o reclamă,
precum şi pentru a măsura impactul campaniilor publicitare.
Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.
Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de terţe părţi, cum ar fi companiile de publicitate şi agenţii lor, şi pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de terţe părţi.
 Cookie-uri pentru sociale:
– aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter,
Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea
continutului de pe https://producatorilocali.ro pe respectivele retele. producatorilocali.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.


Cum să administrezi & ştergi cookie-uri

Dacă vrei să impui restricţii, să blochezi sau să ştergi fişiere cookie, poţi s-o
faci modificând setările navigatorului tău de web.


Utilizarea https://producatorilocali.ro fără respingerea cookie-urilor sau a
tehnologiilor similare denotă consimţământul vizitatorilor pentru utilizarea de către noi a unor astfel de tehnologii şi pentru prelucrarea informaţiilor.


9.Facturare și plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi
existente în Cont. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile și în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.


10.Responsabilități

 Vânzătorulse obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de
curierat door-to-door către Cumpărător.
 Vânzătorul se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu
Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul
Cumpărătorului.
 Vânzătorulva asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și
Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
 Vânzătorulnu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care
Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al
îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform
Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după
livrare și în special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi
răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de
orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din
obligațiile contractuale.
 Vânzătorulnu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor
prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu,
iar produsele livrate pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site
în orice mod, datorită modificării caracteristicilor și design-ului fără
notificare prealabilă. Vânzătorul își rezervă dreptul să completeze și să
modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.
 Vânzătorulnu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate,
motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o
anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în
oferta curentă sau nu sunt disponibile.
 În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost
afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în
baza de date, Vânzătorulîși alocă dreptul de a anula livrarea
respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre
eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.
 Vânzătorulnu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a
nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din
imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.
 Valoareamaximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice client în cazul
nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate
de Vânzător de la clientul respectiv.
 Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar
revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.
11.Livrarea produselor
Livrarea este responsabilitatea Vanzatorului, acesta de comun acord cu Cumparatorul.

Produsele noastre sunt realizate câteodată pe bază de comandă,
ceea ce face ca durata de producție și livrare să fie de până la 14
zile lucrătoare începând cu ziua procesării comenzii.
Comenzile sunt procesate cât mai curând după plasarea comenzii, în
intervalul Luni – Vineri 10:00-18:00. În cazul comenzilor plasate în afara orelor de program (Luni – Vineri 10:00-18:00) sau în weekend, acestea vor fi
procesate în prima zi lucrătoare. De sărbători și în perioadele de reduceri,
termenul de livrare se poate prelungi.
Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dumneavoastră este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier.
Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 7 zile, după care revin la Expeditor.
Nu suntem răspunzători pentru expedieri întârziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea greșită a unei expedieri sau a unei părți din aceasta în cazul în care sunt generate de următoarele situații/circumstanțe independente de voința noastră, dar nelimitându-se la acestea:
– blocaje rutiere (căderi de copaci, stânci, coliziuni în lanț), surpări de teren în
apropierea șoselei;
– căderi de poduri, astupări de tunele montane, deraierea trenurilor în
apropierea șoselei, blocări naturale, greve neautorizate, revolte spontane
regionale, condiții meteorologice nefavorabile bunei desfășurări a itinerariului
propus;
– cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii
naturale, inundații, deversări de fluvii, părăsiri de albii etc;
– cauze umane: starea de război, starea de asediu, etatizarea forțată
(trecerea în proprietatea statului), revoluții, revolte populare etc;
– nerespectarea comenzilor de către furnizori și terți.


11.Acceptarea

Acceptarea va fi facută atunci când Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Produsele livrate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele vândute și livrate de producatorilocali.ro, Cumpărătorul beneficiază de returul produselor în 14 zile. Transferul proprietății Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (întelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta este sau nu, dupa caz autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte
de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării
eventualei contravalori a acestora.


12.Returnarea produselor

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:
Coletele prezintă deteriorări severe;
Produsele au fost livrate / facturate greșit. Livrarea altor produse decât cele
solicitate trebuie semnalată imediat. Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire, iar dacă produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii. Daca se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de ambele parti.
Produsele prezintă defecte de fabricație; Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris Vânzătorului că renunța la cumpărare, fără penalități şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cumpărătorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în scris, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe
de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina cumpărătorului.
Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. Vă rugăm să aveți în vedere că
aceste produse sunt create după configurațiile specificate de dumneavoastră, deci nu pot fi schimbate sau returnate. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferența, respectiv dacă valoarea este mai mică, va primi o rambursare parțială până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de Cumpărător. În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse.
În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea
contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de
Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.


13.Prelucrarea datelor cucaracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protecția datelor cu caracter personal, am implementat măsuri specifice de protecție, luând în considerare legislația română, precum și cerințele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 –  aplicabil în întreaga Uniune Europeană începând cu data de 25 mai 2018 („Regulamentul”).
Datele cu caracter personal reprezintă orice informație prin care dvs. puteți fi identificat, în special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate în legătură cu identitatea dvs. fizică, fiziologică, genetică, psihică, economică, culturală sau socială.
Societatea noastră ia toate măsurile necesare pentru a asigura respectarea
dreptului dvs. la protecția datelor cu caracter personal, iar prezentele condiţii reprezintă notificareastabilită de art. 13 sau 14 din Regulament prin care explicăm de ce colectăm datele dvs. cu caracter personal, modul în care protejăm aceste date, precum și care sunt drepturile dvs. în legătură cu această colectare de date.

Vă încurajăm să citiți cu atenție documentul și să ne solicitați orice
informație suplimentară sau orice lămurire pe care o considerați
necesară, cu privire la conținutul acestei informări.

Considerații generale privind datele dumneavoastră personale:


In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679, producatorilocali.ro va administra inconditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza urmeaza a fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre producatorilocali.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
producatorilocali.ro realizează următoarele operaţiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea si, in unele cazuri, transmiterea catre terti, respectiv Vanzatorii site-ului precum si respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informaţii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.
Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin
crearea automată de profiluri (pentru acei Utilizatori care şi-au exprimat
consimţământul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare
serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar si alte informatii cu caracter personal.

Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul
crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului,
Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului.
Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la
adresa [email protected] pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare. 
Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.
Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare
evidentei despre folosirea site-ului si functionarii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.
Website-ul va putea fi utilizat şi dacă Utilizatorul decide să nu creeze un
profil prin furnizarea datelor personale, cu excepţiile stabilite în
cadrul Politicii de Cookies (parte integrantă a prezentului Contract)
Conform Regulamentul (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii
beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa [email protected] cu specificația „Solicitare date cu caracter personal”.
Site-ul se angajează sa nu trimită mesaje spam (mesaje comerciale pentru
care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa întreprindă toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confidențialitatea datelor utilizatorului. Site-ul își rezerva dreptul de a desființa, fără aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care încalcă Termenii și condițiile, care întreprind activități dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea și confidențialitatea informațiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.

Datele având caracter personal pe care le colectăm, temeiurile
colectării și scopurile colectării


In cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site și utilizator,
colectăm și prelucrăm datele dvs. având caracter personal, colectarea și
prelucrarea acestor date fiind necesară furnizării de conținut informativ si
promoțional către utilizator, în urma completării, de către acesta, a datelor cu caracter personal în mod voluntar, în cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre secțiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru obținerea de informații personalizate sau beneficii comerciale, în cadrul campaniilor promovate pe site.
Temeiurile colectării de date cu caracter personal pe site pot fi următoarele:

 1. persoana vizata și-a dat consimțământul pentru prelucrarea datelor cu
  caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice
 2. prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care
  persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea
  persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.
 3. prelucrarea este necesara în vederea îndeplinirii unei obligații legale
  care ii revine operatorului.
 4. prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale
  persoanei vizate sau ale altei persoane fizice
 5. prelucrarea este necesara pentru îndeplinirea unei sarcini care servește
  unui interes public sau care rezulta în exercitarea autorității publice cu
  care este investit operatorul.
 6. prelucrarea este necesara în scopul intereselor legitime urmărite de
  operator sau de o parte terța, cu excepția cazului în care prevalează
  interesele sau drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate,

care necesita protejarea datelor cu caracter personal, în special atunci
când persoana vizata este un copil. În enumerările de mai jos vă prezentăm în mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum și temeiul, scopul și durata colectării acestora.  Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu excepția celor care vizează Cookies. Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentruUtilizatorii care le transmit. Date având caracter personal pe care le colectăm: 
Nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, date de localizare
geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media
Temeiurile colectării acestor date:
Scopurile colectării datelor având caracter personal: 
Pentru furnizarea accesului la conținut și răspunsuri la întrebări și solicitări transmise de către utilizator online, pentru transmiterea de comunicări, oferte și beneficii constând în acces la servicii și produse
Modalitatea si perioada de colectare a datelor: 
In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorinței explicite de
ștergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a
utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.
Date având caracter personal pe care le colectăm: 
Cookies, marcaje de timp (data și ora accesării), istoricul navigării pe site
Temeiurile colectării acestor date: 

Scopurile colectării datelor având caracter personal: 
Pentru monitorizarea traficului site-ului și a istoricului accesărilor acestuia,
pentru realizarea ierarhiei de conținut și identificarea conținutului cel mai
relevant pentru utilizator.


Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

În cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorinței explicite de
ștergere de către utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a
utilizatorului pe site. După cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.


Modul de păstrare a datelor dvs. având caracter personal, locație, perioadă de păstrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă care nu
depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt
prelucrate datele, iar, în cazurile în care avem o obligația legală de a păstra
datele dvs. cu caracter personal o anumită perioadă de timp, perioada de
păstrare va fi cea prevăzută de lege. În funcție de situația concretă, această
perioadă va varia, putând fi cuprinsă între 1 zi și 10 ani. Pentru o bună înțelegere a modului de păstrare, a locației în care datele dvs.
cu caracter personal vor fi păstrate și a perioadei exacte pentru care aceste
date vor fi păstrate în evidențele sau în sistemele noastre, vă rugăm să
consultați randul de mai sus.
În scopul garantării dreptului utilizatorului de a fi protejat în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date având un caracter sensibil sau care sunt apte să afecteze drepturile într-o manieră semnificativă, măsuri speciale de natură tehnică și organizatorică, care să protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.


Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal și exercitarea acestora

În vederea protejării la un standard cât mai ridicat a datelor utilizatorul are
serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezentăm pe scurt în cele
ce urmează, rugându-vă ca pentru orice detalii suplimentare să nu ezitați să contactați responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul societății noastre, utilizând detaliile de contact:

[email protected], Jud. Alba, Teius, Clujului, 30, telefon: 0753 780 884

Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a obține accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum și dreptul de a obține copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie vă va fi oferită de către noi în mod gratuit, urmând ca eventualele copii suplimentare pe care le veți solicita să poată fi supuse unei taxe corespunzătoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor având caracter personal vă poate fi oferită fie în format electronic, fie în format fizic, în funcție de solicitarea dvs. şi de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informațiilor despre datele cu caracter personal existente în site, precum si pentru a solicita ștergerea parțiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail [email protected] sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al Transilvania Media Services SRL.
De asemenea, utilizatorul are dreptul să obțina orice informații suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucrării datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm, informații privind prelucrarea și divulgarea acestor date și orice alte asemenea informații).


Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține rectificarea oricăror inexactități ce vizează datele sale cu caracter personal prelucrate de către noi. De asemenea, are dreptul de a obține completarea oricăror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa [email protected] ori de câte ori observa că există o inexactitate în privința datelor sale cu caracter personal sau că datele sale cu caracter personal prelucrate de către producatorilocali.ro sunt incomplete.


Dreptul la ștergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la ștergerea datelor având caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce înseamnă că legea instituie anumite
limitări în privința exercitării acestui drept („dreptul de a fi uitat„).


Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Utilizatorul are dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor sale cu caracter personal pe care le colectăm și prelucrăm, în special în cazul în care contesta exactitatea datelor, în cazul în care prelucrarea datelor este ilegală ori în cazul în care prelucrarea acestor date nu mai este necesară, potrivit legii.


Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor având caracter
personal de către noi, în special în cazul în care prelucrarea se realizează în
scopuri de marketing sau din motive legate de situația particulară în care se
afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate în cel mai scurt
timp de la sesizarea obiectării din baza de date a site-ului și anonimizarea
acestora trebuie confirmata utilizatorului.


Dreptul la retragerea consimțământului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consimțământului,
utilizatorul are dreptul de a isi retrage consimțământul in orice moment, la fel de ușor cum l-a și acordat inițial. Retragerea consimțământului nu va afecta însă legalitatea prelucrării datelor pe care am realizat-o înainte de retragerea consimțământului. Dreptul la retragerea consimțământului nu este unul absolut, ceea ce înseamnă că există cazuri în care datele nu vor fi șterse ca urmare a retragerii consimțământului (de exemplu în cazul în care datele având caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul să se conformeze unei obligații legale). Aplicarea retragerii consimțământului se aplica din momentul înregistrării acesteia si operarea retragerii consimțământului se va realiza in maximum 3 zile lucrătoare de la înregistrare.


Dreptul de a depune o plângere în fața autorității competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de
Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu referire la
aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de către
Societatea noastră.


 Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri și
dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automată a
datelor  sau care  afectează într-o măsură semnificativă să fie luate
de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate și prelucrate printr-un proces
decizional automatizat în vederea personalizării informațiilor şi comunicărilor
comerciale adresare dumneavoastră. Procesul decizional automatizat ce
implică datele de sănătate are la bază consimțământul dumneavoastră
expres.


În cadrul acestor procese datele dumneavoastră sunt protejate prin măsuri de securizare specială de tipul criptării datelor și securității avansate la nivel de server al bazei de date. Aveți dreptul de a solicita modificarea modului în care sunt prelucrate automat datele dumneavoastră personale, solicitând verificarea procesului automatizat prin intervenție umană. În acest scop vă rugăm să ne contactați la adresa de [email protected].


Exercitarea drepturilor


Pentru ca utilizatorul sa își poată exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice întrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere lămuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei informări, vă rugăm să ne contactați oricând, utilizând informațiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau plângerile – persoana de contact


Pentru a afla mai multe informații cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul în care datele sunt colectate, prelucrate și protejate sau
pentru a cere orice lămuriri referitoare la cele menționate în acești Temeri și Condiții orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu
protecția datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adresându-se prin mail la [email protected] sau prin corespondenta postala la Jud. Alba,
Teius, Clujului 130


14.Forță majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.


15.Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute
între producatorilocali.ro și utilizatori/clienți/cumpărători/vanzatori se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești Române competente.

 1. Oferte speciale
  producatorilocali.ro nu are în desfășurare campanii cu oferte speciale.
 2. Modificarea termenilor și condițiilor
  producatorilocali.ro are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni și condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabila și fără a fi obligata sa îndeplinească
  vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin
  și necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare
  a site-ului sau a oricărei facilitați oferite de site, intervenite oricând după
  operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația
  respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului și/sau
  utilizarea în orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Close Cosul meu
Close Favorite
Produse vizualizate recent Close
Close

Close
Navigheaza
Categorii