Flori

 • Gard viu Leylandii 50/60cm
  Evaluat la 0 din 5
  23,00 lei Incl. TVA

  dav

  Vandut de Gradina Amurg
 • Chiparos Leylandii la 1m
  Evaluat la 0 din 5
  35,00 lei Incl. TVA

  Leylandii 1m

  Vandut de Gradina Amurg
 • Gard viu Chiparos Leylandii
  Evaluat la 0 din 5
  19,00 lei Incl. TVA

  Chiparos Leylandii gard viu vesnic verde, crestere rapida 1m anual. Produs in Romania, aclimatizat! Preturi de la 19 lei 30/40cm la ghiveci 1l .Avem diverse marimi. Livram in toata tara! Tel 0740371605

  Vandut de Gradina Amurg
 • Chiparos Leylandii gard viu
  Evaluat la 0 din 5
  70,00 lei Incl. TVA

  Chiparos Leylandii gard viu vesnic verde, aclimatizat in Ro. Inaltime 140/150cm la balot de pamant. Se planteaza la min 50 cm max 80 cm. Crestere rapida max 1m anual.
  Pret 70 lei
  Trimitem si in tara!
  Tel 0740371605
  Avem diverse marimi!

  Vandut de Gradina Amurg
 • Laur Englezesc
  Evaluat la 0 din 5
  30,00 lei Incl. TVA

  Vandut de Gradina Amurg
 • Petale congelate de trandafir de dulceață Rose SACHSENGRUSS și Rose de RESCHT
  Evaluat la 0 din 5
  50,00 lei Incl. TVA

  Petale congelate de trandafiri calitatea I .Petalele de trandafiri de dulceață Rose  SACHSENGRUSS și Rose de RESCHT după cules sunt imediat desfăcute cu migală de pe bulb , apoi spălate în două rânduri cu apă de izvor, lăsate la zvântat , se ambalează la pungi de 500 gr/50 ron după care se bagă la congelat. Aceste petale se pot folosi la prepararea mai multor produse de exemplu prepararea oțetului și a înghețatei.

  Asigurăm  transportul propriu , contra cost, de la plantația noastra , în limita a 20km și valoare de minim 100 ron , Pretul transportului se transmite după momentul emiterii comenzi în care se specifică clar destinația.

   În țară nu livram acest produs deoarece este congelat , în schimb poate fi ridicat direct de la plantația noastră și transportat pe propria răspundere

  Vandut de Bunătăți din Trandafir
 • Trandafiri de dulceață SACHSENGRUSS
  Evaluat la 0 din 5
  50,00 lei Incl. TVA

  Trandafiri de dulceață SACHSENGRUSS 1kg= 50 ron.( produs proaspat disponibil in perioada 15-Mai- 15 Noiembrie). Petalele de trandafir de dulceață Rose SACHSENGRUSS provin din plantația proprie BIO și sunt folosite la prepararea delicioasei dulceață de trandafir, la obținerea siropului concentrat, a uleiului și a apei florale, la prepararea înghețatei de trandafir, după uscare la prepararea ceaiului prin infuzare, simplu sau împreună cu alte ceaiuri după gust, la obținerea oțetului de trandafir, pentru ornare la diferite evenimente ( nunți , botezuri, zile de naștere etc), precum și pentru înmiresmarea apei de baie.

  Asiguram transport prin Fan Courier în țară la mai mult de 20 km de plantația noastra din com. Bâcu jud. Giurgiu , DAR trandafirii proaspeți culeși se ofilesc în 3-4 ore de la cules. Așadar, trandafirii ajung la destinatie OFILITI iar pentru cei ce doresc prin curier chiar și așa   plata transportului revine cumparatorului.  Asigurăm contra cost transportul propriu de la plantația noastra iar produsul ajunge la destinatie INTACT, în limita a 20km și valoare de minim  100 ron , Pretul transportului se transmite după momentul emiterii comenzi în care se specifică clar destinația.

  Vandut de Bunătăți din Trandafir

  Disponibil pentru precomandă

Close Cosul meu
Close Favorite
Produse vizualizate recent Close
Close

Close
Navigheaza
Categorii