Afla povestea noastra

Salut, in primul rand dorim sa iti rasplatim efortul in semn de recunostinta pentru faptul ca iti faci timp sa citesti cine suntem, ce ne dorim sa facem si cum poti beneficia la maxim de producatorilocali.ro. Indiferent ca esti producator sau cumparator vreau sa stii faptul ca o intreaga echipa constant face eforturi ca experienta ta pe platforma sa fie comoda si ca toate uneltele de care ai nevoie sa fie la indemana ta. Am inceput lucrarile in 2019, atunci a fost si domeniul achizitionat. Initial ne-am dorit sa reusim sa facem o platforma simpla care sa uneasca producatorii locali de alimente cu clientii din apropiere. Cum serviciile de livrare au explodat in ultimul timp, apoi am decis sa integram cumva si partea de transport. Apoi si altceva, si tot asa. La data la care redactam acest articol 27/05/2021 plata online, confirmarea telefonic si serviciul de livrare sunt la stadiul de proiect. Am inteles devreme faptul ca nu putem fi o simpla platforma, astfel nu avem nici o sansa. Putem oferi un serviciu bine pus la punct, alaturi de nisa care ne sustine, putem transforma comertul local intr-o maniera in care acum sincer nici nu cred ca o inteleg. Daca planul nostru reuseste, la inceput la nivel local, apoi national, oricine o sa poata comanda fructe si legume proaspete, mirodenii si conserve, ori lactate sau muraturi, sau orice alte alimente si nu numai, produse 100% bio facute de casa, nu in masa, fara aditivi si conservanti. Asta ne dorim.

Am inceput acest proiect in speranta schimbarii modului in care sunt sustinuti producatorii locali in Romania. Ne dorim sa ajutam cat mai multi producatori locali sa fac un pas inainte in comertul electronic. Interesul nostru pentru mancare bio a facut acest proiect sa ajunga pana aici. La fel cum noi ne dorim sa mancam sanatos si sa sutinem cat mai multi producatori locali din zona noastra, suntem convinsi ca o multime de alte persoane isi doresc acelasi lucru. Platforma producatorilocali.ro a fost conceputa cu un design usor de utilizat atat pentru producatori cat si pentru clienti.

Suntem constienti ca o platforma reusita este 90% din ce avem nevoie. Restul sunt detalii. In momentul in care 10000 de produse au fost incarcate si cel putin 1000-2000 de producatori cu siguranta si distributia sau plata se vor rezolva. Insa pentru asta avem nevoie de sustinere. Impartaseste cu prietenii tai experienta asta.

Adresa

Bdl. Revolutiei 1989 1A

Alba Iulia, Alba

Telefon

Numar: (+4)-0753-780-884

Close Cosul meu
Close Favorite
Produse vizualizate recent Close
Close

Close
Navigheaza
Categorii